Meesterlijk Wonen Oud-Beijerland (2016) Verkocht

Oud-Beijerland

Omschrijving

ALLE WONINGEN ZIJN REEDS OPGELEVERD.

Nieuw wonen in een bestaande wijk!

Op hoek Rembrandtstraat/Frans Halsstraat in de bestaande wijk Zuidwijk te Oud-Beijerland, komt nieuwbouwplan ‘Meesterlijk Wonen’. Dit binnenstedelijke nieuwbouwplan bestaat uit 68 woningen, onderverdeeld in 6 verschillende woningtypes: voor elke stap in uw wooncarrière! Hier kunt u letterlijk ‘Meesterlijk Wonen’ in één van de naar schildermeesters vernoemde woningen. Leuk om te weten: één woningtype draagt de naam van een bekende schilder uit Oud-Beijerland!
Meesterlijk Wonen is mogelijk vanaf € 229.500 V.O.N.


START VERKOOP: 26 oktober 2016!

U bent op 26 oktober a.s. van harte welkom op de Start Verkoop van Meesterlijk Wonen, 68 woningen in Oud-Beijerland:

Woensdag 26 oktober a.s. 19:30 - 21:00 uur*
In de nieuwe 'Rembrandt' (naast verzorgingshuis De Egmontshof) aan de Frans Halsstraat 1, 3262 HD Oud-Beijerland

Vanaf dan ligt een verkooppakket voor u klaar! Dit verkooppakket bestaat uit een brochure van het plan met daarin onder andere de verschillende woningtypes en de prijslijst. Tevens ontvangt u een link naar het digitale inschrijfformulier.

U kunt zich digitaal inschrijven tot en met uiterlijk woensdag 2 november 2016.
De woningen worden vrijdag 11 november 2016 toegewezen op basis van loting. U ontvangt hiervan digitaal bericht.


Oud-Beijerland

Het centrum: historisch en modern tegelijkertijd
Oud-Beijerland is een grote gemeente binnen de Hoeksche Waard. Het historisch centrum met authentieke en stijlvolle monumenten geven de gemeente een gevoel van knusheid en charme.

Naast deze authentieke charme beschikt Oud-Beijerland over alle moderne faciliteiten op het gebied van lifestyle, mode en woninginrichting. Tal van winkels en horecagelegenheid maken de gemeente aantrekkelijk voor de gehele Hoekse Waard om met regelmaat te vertoeven. Én het leuke is dat hier nog wel de dorpse sfeer hangt. Het zou dus zomaar kunnen dat u door een onbekende op straat wordt begroet!

Alle faciliteiten in de buurt
In elke wijk vindt u een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Van kinderopvang tot middelbaar onderwijs op alle niveaus is aanwezig. Oud-Beijerland heeft verschillende sportverenigingen, het is heerlijk recreëren in de parken, er zijn voldoende speelvoorzieningen voor kinderen en het Spui biedt recreatiemogelijkheden, zoals fietsen, wandelen en hardlopen. Aan de rand van het centrum van Oud-Beijerland ligt Zuidwijk.


De wijk Zuidwijk

Voor uw dagelijkse boodschappen zit de supermarkt op enkele minuten afstand, net als het sportpark De Kikkershoek langs de N217 en het gezellige centrum. Dit maakt Meesterlijk Wonen de ideale plek maken om te wonen en leven.

Zorgvoorzieningen liggen binnen handbereik. Het naastgelegen nieuwe woon-/zorgcentrum Rembrandt biedt openbare voorzieningen aan en gaat tal van activiteiten organiseren voor de wijk. Basisonderwijs en kinderdagopvang is letterlijk naast uw voordeur.


Locatie

Op hoek Rembrandtstraat/Frans Halsstraat in de bestaande wijk Zuidwijk, komt nieuwbouwplan ‘Meesterlijk Wonen’.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 229.500 tot € 380.750 v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Aantal woningen
68

Meer informatie

Website
http://www.meesterlijkwonen.nl

Woningtypen

Er zijn geen woningtypen beschikbaar.

Locatie

[{"address":" 0","zipCode":"","city":"Oud-Beijerland","lat":51.816435992851,"lng":4.4052206284058,"heading":241.01204175594,"pitch":2.0127280482063}]

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Deze woning is Verkocht

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit project?

Bel naar onze vestiging in Oud-Beijerland op: 0186 - 617555.