Nieuw Rustburg Oud-Beijerland (2015) Verkocht

Oud-Beijerland

Omschrijving

ALLE WONINGEN ZIJN INMIDDELS VERKOCHT.

In Nieuw Rustburg combineert u de voordelen van het dorp met die van de natuur.
Zo woont u niet alleen op een steenworp afstand van de historische kern van Oud-Beijerland maar bent u ook met enkele minuten bij het Spui.

Verrassende architectuur

Eenmaal in Nieuw Rustburg wordt uw aandacht als eerste getrokken door het fraaie appartementengebouw. Het gebouw telt vijf woonlagen en sluit naadloos aan op de naastgelegen dijkwoningen. Tezamen met de eengezinswoningen, verscholen achter de Spuidijk/ Zinkweg, vormt de nieuwe woonwijk een afwisselend geheel. Veelal modern, maar regelmatig met een knipoog naar het verleden. De architect is er wonderwel in geslaagd om Nieuw Rustburg te verankeren in haar omgeving.

Nieuw Rustburg is voor iedereen

De woningen in Nieuw Rustburg zijn zeer gevarieerd en worden in twee fasen gerealiseerd. De eerste fase is reeds opgeleverd, bestaat uit appartementen en fraaie dijkwoningen.

Fase 2, die nu in de verkoop en in aanbouw is, bestaat uit 18 eengezinswoningen. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en in de directe omgeving vindt u scholen, trapveldjes en meerdere speeltuinen. De doodlopende toegangsweg zorgt ervoor dat hard rijden geen optie is.
Zo blijft het wonen in Nieuw Rustburg uitgesproken rustig.

Stad en natuur

Nieuw Rustburg biedt meer. Zo woont u niet alleen op een steenworp afstand van de historische kern van Oud-Beijerland waar u naar hartenlust kunt shoppen en van terrasjes kunt genieten maar bent u ook met enkele minuten bij het Spui. Dit lommerrijke rivierengebied nodigt uit tot lange wandelingen en fietstochten.

Langs de oevers van het Spui vindt u bovendien talloze recreatieve voorzieningen. Denk maar aan 'De Oude Tol' met haar strand, kinderbadje, trapveldjes, speelweides en wandelpaden. En niet te vergeten de mogelijkheden voor watersport, paard rijden en crossen.

Wonen en werken

Werkt u buiten Oud-Beijerland? Dan bent u in een mum van tijd op de grote uitvalswegen. Via de A29 rijdt u naar Rotterdam en binnenkort naar Bergen op Zoom. De Kiltunnel brengt u naar Dordrecht en natuurlijk is ook het pontje naar Spijkenisse een optie.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 161.500 tot € 375.000 v.o.n.
Status
Verkocht

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70m² tot 155m²
Perceeloppervlakte
114m² tot 342m²
Inhoud
225m³ tot 600m³

Woningtypen

Er zijn geen woningtypen beschikbaar.

Locatie

[{"address":" 0","zipCode":"","city":"Oud-Beijerland","lat":51.826542611513,"lng":4.405435205127,"heading":351.24911272128,"pitch":7.6778196680549}]

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Deze woning is Verkocht

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit project?

Bel naar onze vestiging in Oud-Beijerland op: 0186 - 617555.