Reedijk 7 77

3274 KE, Heinenoord


Omschrijving

GaragePark Heinenoord is een park met 140 goed beveiligde (BORG-2) garageboxen. Het park is gevestigd aan de Reedijk in Heinenoord (gemeente Hoeksche Waard) en is gesitueerd nabij de N217 en de A29, waardoor de bereikbaarheid uitstekend is. De garageboxen zijn uitstekend te gebruiken als opslag- werk- en bedrijfsruimte en zijn 24/7 toegankelijk.

Reedijk 7-77 – 18 m²
Is gelegen op de begane grond en leent zich uitermate voor het stallen van auto’s, huisraad of menig andere (on) roerende zaken. Maatvoering 6.58m x 2.82m. Doorrijhoogte 2.4 meter. Huurprijs € 300,-- excl. BTW en servicekosten per maand.

Specificaties
- stroom (4 punten) en verlichting (opgewekt door zonnepanelen);
- elke box heeft een eigen meter waardoor je betaalt voor wat je gebruikt;
- 24/7 toegang met eigen keytag;
- brand- en inbraakbeveiliging (BORG 2 gecertificeerd);
- hoog hekwerk met stroomschok beveiliging, 24-uurs camerabewaking;
- eigen brievenbus op het park;
- sectionale overheaddeur van Hörmann.

Parkfaciliteiten
- afgesloten terrein met stroomschokbeveiliging;
- 24/7 camerabewaking aangesloten op de meldkamer;
- uitgekiend lichtplan;
- sanitaire voorziening met wateraansluiting;
- open buitenterrein (veel ruimte rondom de boxen);
- zonnepanelen;
- parkbeheerder (aangestuurd door de VvE).

Locatie
De garageboxen zijn gelegen op een nieuw gerealiseerd bedrijventerrein. Het bedrijventerrein is centraal in de noordrand van de Hoeksche Waard gelegen met het busstation, P&R, de snelweg A29, tankstations, winkelcentra De Witte Boerderij alsmede diverse horeca binnen handbereik.

BORG-2 gecertificeerde beveiliging
De boxen zijn individueel beveiligd met een brand- en inbraakalarm en zestig minuten brandwerend.
De boxen en het park zelf zijn beveiligd met 24/7 camerabewaking en een uitgekiend lichtplan waardoor er niemand ongezien in de avond op het park komt.
Het park is tevens beveiligd met een hoog hekwerk voorzien van stroombeveiliging.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bij het aangaan van een huurovereenkomst dient een huurgarantie te worden afgegeven of een waarborgsom te worden gestort gelijk aan 3 maanden huur incl. BTW.

Huurtermijn
De minimale huurtermijn bedraagt 1 jaar. Eventueel een kortere periode is bespreekbaar en de opzegtermijn bedraagt twee maanden.

Servicekosten
Als huurder betaalt u naast de huurkosten ook servicekosten. De servicekosten zijn bedoelt voor het schoonhouden van het park maar ook voor de aansluiting van het alarmsysteem op de meldkamer. De servicekosten liggen gemiddeld rond de € 20,-- per maand. Eenmalig betaalt u € 60,-- administratiekosten.

Waarborgsom
De waarborgsom bedraagt 2 maanden met een minimum van € 500,--.

Reclamevoering
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van de eigenaar/verhuurder.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Heinenoord, sectie G, nummer 1953.

Circa maatvoering
Voor de circa maatvoering van de garageboxen verwijzen wij u naar de plattegronden elders in deze brochure.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 300 p.m.
Status
Beschikbaar
Oplevering
Per direct

Oppervlakten en inhoud

Bouw

Indeling

Garage

Soort
Garagebox
Capaciteit
1
Afmetingen
19m², 282×658
Voorzieningen
Voorzien van elektra

Plattegronden

Reedijk 7 77 plattegrond-20
Reedijk 7 77 plattegrond-20

Locatie

[{"address": "Reedijk7","zipCode": "3274 KE","city": "Heinenoord","lat":51.8125651,"lng":4.4817051,"heading":0,"pitch":0}]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Icon chat

Interesse in dit huis?

Bel naar onze vestiging in Puttershoek: 078 - 6736255.