Maaslaantje 1 b Verkocht

3299 AM, Maasdam


Omschrijving

Bent u op zoek naar een ideale locatie om u droomwoning te realiseren? Deze bouwkavel van ca. 738 m2 (incl. eilandje va 52 m2) is gesitueerd aan de Binnenmaas! U kunt hier uw eigen aanlegsteiger realiseren en volop genieten van de rust, ruimte, natuur en het water.

Situatie
De kavel is gesitueerd aan de entree van het bekende Maaslaantje met o.a. op loopafstand het hertenkampje, de bakkerij, eetcafé Joep, huisartsenpraktijk, sporthal Duyvensteyn, Hervormde Kerk en de supermarkt met ambachtelijke slagerij.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Maasdam
Sectie: A
Nummers: 3615, 3618, 3619, 3790, 3791.
Grootte in m2: 52, 85, 60, 301, 240.

Kavel
Het kavel bestaat grotendeels uit grasland/gazon en er is 1 opstal/berging aanwezig welke gesloopt wordt.

Ligging
De woonplaats Maasdam betreft een gezellig dorp welke handig gesitueerd is tussen de snelwegen A29 en A16. U heeft slechts 5 autominuten nodig om via de Provincialeweg N217 bij de voorgenoemde snelwegen te komen. Daarnaast bevinden zich binnen een steenworp afstand de bushalte, sportvoorzieningen zoals voetbal, tennis, honkbal en skeeler/ijsclub. De woonwijk waarin de kavel zich bevindt kenmerkt zich door louter vrijstaande woningen alsmede een ruime groene opzet.

Diverse
- De kavel wordt verkocht met Kosten Koper, dat betekent 10,4% overdrachtsbelasting;
- Nutsvoorzieningen zijn niet aanwezig op het perceel;

Bestemmingsplan/bouwplan
Volgens het vigerende bestemmingsplan dorp Maasdam mag er op de huidige locatie niet gebouwd worden. Echter heeft de gemeente Hoeksche Waard een omgevingsvergunning verstrekt tot het bouwen van 1 woning volgens opgave. Indien u een ander ontwerp wenst moet u de gehele procedure opnieuw doorlopen of het zogenaamde sprokkelprocedure volgen bij kleine aanpassingen zoals een indeling, kozijnen, deuren ect.. De goothoogte is maximaal 3 meter, de bouwhoogte is maximaal 5 meter. De ruimtelijke onderbouwing van het bouwplan kunt u opvragen bij onze kantoren.

Wacht niet langer! Deze bouwkavel is een zeldzame kans om uw eigen droomhuis te realiseren op een unieke locatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om deze prachtige plek te bezichtigen. Uw droomwoning bouwen begint bij Makelaardij de Jong.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is alle verstrekte informatie nadrukkelijk onder voorbehoud, uitsluitend indicatief, bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Aan deze woninginformatie kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Op aanvraag
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Oppervlakten en inhoud

Perceel
738m²

Bouw

Indeling

Buitenruimte

Ligging
Aan het water, Aan rustige weg, In woonwijk

Locatie

[{"address": "Maaslaantje1","zipCode": "3299 AM","city": "Maasdam","lat":51.7870383,"lng":4.5524281,"heading":0,"pitch":0}]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Deze woning is Verkocht

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Icon chat

Interesse in dit huis?

Bel naar onze vestiging in Puttershoek: 078 - 6736255.

Vergelijkbare woningen

Vliet 45 Verkocht
Vliet 45
Maasdam
Hoekwoning, 141m², 4 kamers
€ 400.000 k.k.
Lijster 9 Verkocht
Lijster 9
Maasdam
Geschakelde 2-onder-1-kapwoning, 129m², 6 kamers
€ 495.000 k.k.
Molenlaan 14 Verkocht
Molenlaan 14
Maasdam
Hoekwoning, 115m², 5 kamers
€ 425.000 k.k.