Schouteneinde 27 b

3297 AS, Puttershoek


Omschrijving

PUTTERSHOEK SCHOUTENEINDE 27b

Te koop: Op schitterende water-locatie aan de Boezem met toegang tot de Binnenmaas gelegen perceel bouwgrond van 340 m2.

DE LOCATIE:
De bouwgrond is gelegen aan de Boezem in het oudste gedeelte van Puttershoek met op loopafstand de pittoreske haven met overzet veer naar Zwijndrecht/Heerjansdam, “Het Lorregat” waar vanuit je met een boot de Oude Maas op kan varen en het centrum van Puttershoek met zijn fraaie winkelcentrum met daarin onder andere Albert Heijn, de Lidl en het Kruidvat.
Bovendien is het Schouteneinde in de laatste jaren enorm opgeknapt door verbouwingen van diverse woonhuizen, het realiseren van nieuwbouwprojecten en het vernieuwen van het straatwerk inclusief bijpassende lichtmasten.
Het Schouteneinde ligt aan de noordoost rand van Puttershoek en maakte in het verre verleden deel uit van de Napoleon route met een overnachting in “De Posthoorn”.

SCHOUTENEINDE 27a.
Deze bouwkavel is reeds verkocht en de nieuwe eigenaar heeft een bouwplan ingediend bij de Gemeente. Zodra deze bouwvergunning is verleend zal het gehele pand gesloopt gaan worden en worden gestart met de bouw.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente Puttershoek sectie C nummer 3126 groot 3 are en 40 centiare (340 m2).

BESTEMMINGSPLAN:
Het ontwerp bestemmingsplan en de bouwaanvraag van Schouteneinde 27a ligt tot eind maart 2023 ter inzage.

KOOPSOM EN ANDERE ZAKEN..
- De koopsom van het perceel bedraagt €300.000,- k.k.
- De sloopkosten zijn voor 50% voor rekening van de koper.(offerte aanwezig)
- De kosten koper bedragen hoogstwaarschijnlijk 2% overdrachtsbelasting van de koopsom en notariskosten voor de transportakte (geschat ca €600,-). Daarnaast natuurlijk de kosten i.v.m. de eventuele financiering.
- De gebruikelijke overdrachtsbelasting bedraagt 10,4%
- Er is een tekening van een eventueel te bouwen woning aanwezig met de opmerkingen van Welstand van de Gemeente Hoeksche-Waard. Eigen ontwerp natuurlijk te bespreken.

GEINTERRESEERD??.......BEL Donald de Jong 0654712920

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de groots mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Makelaardij de Jong BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 325.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg

Oppervlakten en inhoud

Perceel
340m²

Bouw

Indeling

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, Aan het water, In centrum, Landelijk gelegen

Plattegronden

Schouteneinde 27 b plattegrond-3

Locatie

[{"address": "Schouteneinde27","zipCode": "3297 AS","city": "Puttershoek","lat":51.8052668,"lng":4.575687,"heading":0,"pitch":0}]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Icon chat

Interesse in dit huis?

Bel naar onze vestiging in Puttershoek: 078 - 6736255.

Vergelijkbare woningen

Polaris 24 Verkocht
Polaris 24
Puttershoek
Tussenwoning, 111m², 5 kamers
€ 290.000 k.k.
Arent van Lierstraat 31 Verkocht
Arent van Lierstraat 31
Puttershoek
Hoekwoning, 91m², 3 kamers
€ 335.000 k.k.
Hazelaarstraat 82 Verkocht
Hazelaarstraat 82
Puttershoek
Tussenwoning, 123m², 5 kamers
€ 325.000 k.k.