Veel belangstelling voor nieuwbouwproject Parc Alcazar in Puttershoek - en dit is waarom

24-10-2022

De inschrijving van Parc Alcazar is gestart en er is veel belangstelling. Wat is het belangrijkste argument voor inschrijvers om voor nieuwbouw in Parc Alcazar te kiezen?

Zaterdag 15 oktober is de verkoop gestart van Parc Alcazar. Het hele team stond klaar om jouw vragen te beantwoorden. Maar ook werd er volop gedanst: een van de laatste keren dansen in de iconische discotheek Alcazar in Puttershoek. Dit keer met een silent disco. 

Er is veel belangstelling, vooral voor de appartementen omdat dit type wat schaarser is in Puttershoek. We horen van de inschrijvers diverse redenen waarom ze graag in Parc Alcazar willen wonen. Zoals de bijzondere plek en de ligging in het groen. Maar met stip op nummer één staat: het lage energiegebruik van een nieuwbouwwoning.

ENERGIENEUTRAAL WONEN

De woningen in Parc Alcazar zijn energieneutraal. Ze zijn goed geïsoleerd en uitgerust met de nieuwste techniek op het gebied van duurzaamheid: een warmtepomp in combinatie met WTW-ventilatie en zonnepanelen. Alle energie wordt volledig duurzaam opgewekt. Voor warm water, verwarmen en koelen is er een bodemwarmtepomp in combinatie met zonnepanelen. De isolatie en beglazing zijn beter dan het Bouwbesluit voorschrijft. Zelfs het ventilatiesysteem heeft nauwelijks warmteverlies. Want energie die je niet gebruikt, hoef je ook niet op te wekken!

REKEN JE EVEN MEE?

Stel, je verruilt je huidige huis (uitgaande van een tussenwoning jaren '60 of '80 met een energielabel tussen de C of E) voor een nieuwbouwwoning in Parc Alcazar, dan bespaar je op dit moment meer dan €500,- per maand* aan energiekosten. Bekijk hier hoe je geld kunt besparen op een woning in Parc Alcazar.

* Onder voorbehoud van rechten en weren, uitgangspunt prijspeil energie oktober 2022, gemiddelde verbruiken afkomstig van derden.

MEER WETEN?

Meer weten over Parc Alcazar? Bekijk de projectwebsite of neem contact op met de makelaars van Makelaardij de Jong of TW3 Makelaars.

 

 

Ook interessant voor u


Handige stappen om je woning verkoopklaar te maken

Het verkoopklaar maken van je huis is de sleutel tot succes bij de verkoop. Ontdek hier handige stappen om potentiële kopers te imponeren!

Woning kopen? Dit is waar u op moet letten

De aankoop van een (nieuwe) woning is een spannende en belangrijke stap in uw leven. Er komt veel bij kijken. We helpen u graag op weg met deze tips. Lees meer...

Bij Makelaardij De Jong maken ze er echt werk van

Snel en adequate reactie van de medewerkers. Goede voorbereiding en uitleg. Perfecte opvolging en plezierige medewerkers. Professioneel en tevens goede uitleg via E-mail en/of telefoon. Moderne en

Stedelingen drijven huizenprijzen in omliggende gemeenten op

De enorme prijsstijgingen van de afgelopen vijf jaar – wel 40% in de 15 grootste gemeenten en 25% in de rest van Nederland – hebben inmiddels ook de randgemeenten bereikt.